Kako na WordPress strani prikazati Instagram slike?

Z uporabo Instagrama lahko na preprost način ustvarjate in delite slike ter videoposnetke z drugimi uporabniki spleta. Zakaj ne bi te vsebine prikazovali tudi na svoji spletni strani ali blogu? V današnjem prispevku vam bomo pokazali, kako lahko z ustreznim vtičnikom dosežete prav to.

Izbira ustreznega vtičnika

Izbira pravega vtičnika, ki bo prikazoval vaše Instagram objave, je glede na množično ponudbo lahko kar dolgotrajen proces. Vsak ima svoje prednosti in slabosti, na voljo so brezplačni in plačljivi, zato je pomembno, da izberete takšnega, ki bo najbolj ustrezal vašim željam in potrebam.

Vtičniki se ločijo tudi po tem, kako prikazujejo objave. Razdelimo jih lahko na tiste, ki vsebine prikazujejo prek gradnikov (ang. Widgets), in tiste, ki jih prikazujejo v galerijah. Pogledali si bomo tri brezplačne in trenutno najbolj priljubljene vtičnike.

Instagram Feed

Instagram Feed

Gre za najbolj priljubljen Instagram vtičnik, saj je bil prenesen že več kot 200.000-krat. Njegova največja prednost je v tem, da vam omogoča prikazovanje vsebin iz več Instagram računov. Poleg tega je enostaven za uporabo in prilagojen za prikazovanje na vseh mobilnih napravah.

Povezava: Instagram Feed

Instagram Slider Widget

Instagram Slider Widget

Z več kot 60.000 namestitvami je na drugem mestu vtičnik, s katerim lahko na spletni strani prikazujete zadnjih 12 objav ali 18 prek oznake “#” (ang. Hashtag). Z njim boste lahko slike razporejali glede na popularnost, datum objave ali naključno.

Povezava: Instagram Slider Widget

Instagram Feed WD

Instagram Feed WD

Na 3. mestu je z več kot 30.000 prenosi vtičnik, s katerim lahko v samo dveh korakih nastavite prikazovanje Instagram vsebin. Vtičnik je prilagojen vsem mobilnim napravam in optimizaciji za iskalnike (SEO).

Povezava: Instagram Feed WD

Namestitev vtičnika

Vtičnik lahko namestite v treh preprostih korakih:

  1. Kliknite na Vtičniki (ang. Plugins) in izberite Dodaj (ang. Add).
  2. V iskalnik vpišite ime vtičnika ter želenega namestite.
  3. Aktivirajte vtičnik in ga pričnite uporabljati.
5/5 - (6 votes)

Komentiranje prispevka

Vaš e-naslov ne bo objavljen.