Top 14 brezplačnih WordPress grafičnih predlog za fotografe

WordPress je odličen CMS sistem tudi za fotografe, ki želijo na spletu predstaviti svoje delo. Na voljo je veliko brezplačnih grafičnih predlog oziroma tem, namenjenih prav fotografom.

Poglejmo si 14 najboljših, ki so na voljo v zbirki brezplačnih tem WordPress.org.

1. Sentio

Sentio

Omogoča spletno predstavitev vaših fotografij na eleganten in minimalističen način. Ima čisto, ostro in moderno obliko, ki vključuje primerno tipografijo in prilagodljivo razporeditev strani. Predloga je prilagojena za optimalno predstavitev v različnih ločljivostih zaslona in na različnih napravah.

Povezava: Sentio

2. Panorama

Panorama

Gre za dinamično predlogo, ki je primerna za različne spletne predstavitve. Uporabna je za korporacije, bloge s slikovnimi vsebinami, poslovne predstavitve in fotografe. Vstopna stran omogoča predstavitev petih različnih področij, ki se odlično dopolnjujejo s slikovnim in tekstovnim delom. Izberete lahko tudi različne drsnike v galeriji, prav tako pa je predloga združljiva s številnimi vtičniki, ki si jih lahko prenesete prek WordPress.org.

Povezava: Panorama

3. Hitchcock

Hitchcock

Naj vas ime ne zavede, saj gre za zelo učinkovito in nič strašljivo temo. Je popolnoma minimalistična, namenjena je predvsem oblikovalcem, fotografom in ostalim kreativcem. Med pomembnejše lastnosti spadajo odzivna oblika, meni s povezavami do družabnih omrežij ter možnost prilagoditve glavne slike in barv na strani.

Povezava: Hitchcock

4. Photoshoot

Photoshoot

Še ena izmed čistih, sodobnih in odzivnih grafičnih predlog, ki je namenjena predvsem predstavitvi fotografij. Primerna je za vse, od amaterjev do srednje velikih podjetij. Na voljo ima veliko nastavitev, s katerimi lahko stran prilagodite svojim potrebam in željam. Izberete lahko tudi plačljivo verzijo, ki vam omogoča še več prilagoditev strani.

Povezava: Photoshoot

5. Fullscreen Lite

Fullscreen Lite

Glavni poudarek je na minimalistični in pregledni začetni stran. Na njej lahko na preprost način predstavite svoje najpomembnejše izdelke. Grafična predloga je primerna za vsa področja ustvarjanja.

Povezava: Fullscreen Lite

6. CV Card

CV Card

Kot že ime pove, gre za nekakšen spletni življenjepis. Omogoča prilagajanje podstrani, blog, kontakt, domačo stran in galerijo. Podpira dodajanje in namestitev raznih zvočnih in video vsebin ter prilagoditev barv, pisave, dodatnih polj na strani, kontaktne obrazce itn.

Povezava: CV Card

7. Oren

Oren

Minimalistična in preprosta predloga je idealna za prikazovanje fotografij brez odvečnega balasta. Velika prednost je, da je zelo odzivna in omogoča hitro namestitev. V urejevalniku lahko naložite svoj logotip in spreminjate številne nastavitve.

Povezava: Oren

8. FotoGraphy

FotoGraphyElegantna in čista zasnova, s katero boste lahko uspešno predstavili svoje fotografije ali slike. Ima lepo oblikovan drsnik in predel, ki prikazuje »portfolio«, servisne strani in povezavo do Instagram galerije.

Povezava: FotoGraphy

9. SKT Photo World

SKT Photo World

Velika prednost predstavlja preprosta namestitev in upravljanje. Lahko boste dodali vtičnike, s katerimi boste spletno stran nadgradili v spletno trgovino. Tema že na začetni strani predstavi vaše slike v polni velikosti, tako da bodo obiskovalci takoj seznanjeni z vašim delom.

Povezava: SKT Photo World

10. Silvia

Silvia

Svetla, lahka in minimalistična predloga. Primerna je za strani, ki so usmerjene v fotografijo, grafično oblikovanje, modo, umetnost, arhitekturo, notranje oblikovanje in ostala ustvarjalna področja.

Povezava: Silvia

11. fPhotography

fPhotography

Že na prvi pogled da vedeti, da je namenjena predvsem fotografom. Med pomembnejše prednosti spada večnivojski padajoči glavni meni, možnost integracije logotipa, dodajanje tujih jezikov in vnos besedila v nogo strani.

Povezava: fPhotography

12. Gridsby

Gridsby

Gridsby je galerija v slogu Pinteresta, ki na enostaven način prikaže zbirko fotografij. Nudi vam enostavno vnašanje slik v galerijo, je odzivna in prilagojena za Retina zaslone.

Povezava: Gridsby

13. Photo Perfect

Photo Perfect

Preprosta namestitev in vzdrževanje sta glavni prednosti. Če želite ustvariti močno spletno predstavitev svojih fotografij na ustvarjalen in inovativen način, potem je ta predloga zagotovo prava izbira.

Povezava: Photo Perfect

14. Resi

Resi

Ponuja čisto in pregledno galerijo, s katero boste lahko že na začetni strani predstavili svoje najboljše stvaritve. Predloga je odzivna, primerna za Retina zaslone in za predstavitev visoko resolucijskih slik. Odlikujeta jo enostavnost uporabe in hitro dodajanje novih objav.

Povezava: Resi

5/5 - (5 votes)

Komentiranje prispevka

Vaš e-naslov ne bo objavljen.